då var denna veckan över då, varför ska allt gå så himla fort? har verkligen vart fullt upp och ärligt talat så älskar jag det. :)
veckan har innehållt massa förberedelser, ufmässa och vår efterlängtade visning. ufmässan gick helt okidoki, kul och se alla andras företag, stört att ungdomar är så påhittiga.

och då till gårdagen som var bland en av dom bästa dagarna någonsin. började med en tidig morgon för att dra igång med modellerna som blev så jävla cp awesome, kunde inte blivit snyggare! och sen övning övning övning, att dom fick in allt på så kort tid kan jag inte fatta, jag är så nöjd och vill bara göra om det igen igen och igen! gårkvällen blev verkligen en hit, en perfekt kväll men fina människor! stylebyus, vi är bäst! lyckoruset sitter fortfarande i, dock är jag helt slut. igen tacktacktacktacktack alla som gjorde detta möjligt. :)
hade kunnat säga att jag överlycklig över att vara hemma men då skulle jag ljuga, jag älskar stockholm. liksom att komma hem där allting bara är helt lugnt, det är jobbigt. har vart så enormt uttråkad idag, rastlös helt enkelt. jag trivs där uppe!
iallafall så har jag haft världens bästa helg med världens bästa klass. shopping frisörsaker och fest har stått på listan, en bra lista! fridays var sjukt bra, ingenting kunde blivit bättre än var det var helt enkelt. min klass är fin, mycket fin. istället för text så får bilderna tala för sig.

fullspäckad vecka som kommer nu då modevisning och ufmässa och annat tar plats, jag säger bara påsklov nästa vecka, tack för det!

bah vet inte redigt vart jag ska ta vägen, full rulle hela tiden. känner att rynkorna sakta med säkert börja komma och att dom gråa håren börja välla ut!
gårdagen spenderade jag med modeller och min braiga grupp, färgkväll! färgerna blev hur bra som helst, vi är nöjda! dock väntar en kväll till men räknar med att det blir minst lika bra :) annars så vart det en ganska chilledag i skolan, dragit allt om stockholm som vi rullar mot på torsdag. fick också våra studentmössor, gud det är nära! helt underbart tycker jag ändå.

men nej, om man skulle börja packa ihop allt då kanske eftersom morgondagen tillbringas i ronneby med kundkväll! woopwoop inte en lugn sekund här inte!