vad vore livet utan fika? mhm säger bara det. dock gick det åt 130 spänn på denna fika, what the fuck liksom? ja, vi lever bara en gång, skyller på det! vart iallfall mys med mina mysiga vänner. provade på kakan macaroons som det är värsta hysterin om, tyckte dock inte att den var så mycket över det vanliga. ja nelliekakexperten är framme! HEHE.
boende till malmö och avicii är checkat, bara två veckor kvar, thats awesomess!

dags för halvåttasnart, woho så kul. topmodelis sverige börjar idag med, vilken tvkväll. + att jag är ledig imorgon. jag tycker livet flyter på ganska bra förtillfället. jag är lycklig :)


nästintill kokar just nu. checkade in shooting dogs som också är en film om folkmorden rwanda och jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta åt vad FN höll på med. hur kunde man lämna försvarslös människor åt döden?! åh.fan. kan inte riktigt sluta tänka på det, det har satt sig långt där inne. vad lever vi i för värld?
är oerhört glad att vi får calle som lärare, utan honom skulle jag mer eller mindre inte ens veta om detta. han är bra och lär oss bra grejer, massa kärlek tillcalle!

tänker dra bort tårarna och tänka på annat gladigt, som att jag ska fika med mina fina vänner imorgon. det gör mig glad. är hungrig, så tänker äta en banan med.
åh.fan.vad.arg.jag.är.på.vår.värld