åhen sitter och nyser ner mig, har inte tid med förkylning så fuck off! annars så rullar allt på nästan lite för bra. :)
projektarbetet är full gång, praktiken är awesome, ja allt är nästan lite för awesome :)

idag tänker jag passa på och mysa ner mig totalt när huset är mitt, bara mitt. hög musik och massa dans får troligen med hänga på! måste bara säga, DET GÅR BRA NU!
ps. har världens bästa vänner ds.


nergosad i soffan framför så ska det låta, det är söndagsmys det! dock väntar jag på bb, så spänd. eller? vart en riktigt myssöndag med bakishäng med fina vänner, precis så en sånhär dag ska va!

vart en awesome helg med en awesome utgång iallafall, riktigt kul! är inte riktigt lika kul att skolan ska dra igång igen, jag menar vad är det för mening? nej just det, ingen. klarar oss bra utan om jag får säga det själv!
iallfall har det vart ett alldeles för bra lov, och dessutom mitt sista sportlov men det gör mig ingenting, studenten får gärna komma och hälsa på nu. :)


vart på besök hos mister.doktorn idag, checkade knät som såg så fint ut, det känns skönt att höra. nu är det bara fett med rehab som gäller, är inte det livet eller? jo men klart det är!
drog oss mot växjö för att bränna lite pengar som brände i plånboken, nu bränner det dock inte lika bra längre. fick iallafall med mig drömmarnas byxor, kunde absolut inte stå emot. 599, dyra men alldeles för fina för att lämnas där, vi drogs liksom till varandra.

nu gosar jag ner mig för fredagsmys som det kallas, godmat med en underbar familj, som är min såklart :) imorgon kör vi en fett utgång, det behöver jag!