omfg är ett ord som upprepats denna helgen, och det är allt jag har och säga jag med. OMFG VILKEN HELG!
det kommer bli duktigt svårt att slå den, duktigt mina vänner.
började med att myskröka med fina vänner innan vi begav oss mot karlskrona, där vi träffade resten av partyfolket. kan säga att det var en sjukjävlakväll i lördags, och ja morgon då vi kom i säng runt sju eller sååååå. igår var det bara på att igen, tror gårdagen innehöll mer fylla en lördagen men det är så det ska va. fan vad kul det var! mina tårar har nog aldrig sprutat som igår. hahahahaha asså. bästa fucking helgen i hela mitt 18åriga liv!
magmusklerna är nog tränade för ett helt år, kramp av alla skratt. bilderna som kommer att komma upp någon gång får helt enkelt tala för sig själva. GRYMT är var det vart! FÖR VI SKA TA STUDENTEN, FÖR VI SKA TA STUDENTEN, FÖR VI SKA TA STUDENTEN, FYFAN VAD VI ÄR BRA.

Du ser andra halvan av solen när den sjunker i väst
Jag sitter ensam här och undrar var vi hamnar härnäst
Med dig på andra sidan jorden får jag tid till ingenting
Medan natten fäller blå, kalla skuggor häromkring

lasse är en fin kille han. kan inte riktigt hålla mig till siesta. i helgen blir det studentkryssning UNTZ. gonna be crazzy. birabirabira bärsbärsbärs. HEHE. beachtema och sådär, ska springa runt i bikini och skaka. skojade bara. eller. inte. KOMMER IALLAFALL BLI AS FETT, det är vad mitt liv är nu FETT!
asså det bara fortsätter att leka! var och besökte doktor tandläkarn idag, åh älskar verkligen henne! iallafall så försvinner min ställning den 23 maj, fattar ni?! DEN FÖRSVINNER. dör av lycka, älskar mitt liv.

börjat få hem sånadär färdigpackade matkassar, as kul tycker jag. och det var gott, mycket. soffan och jag är som ett idag, det kallas kärlek. imorgon ska jag köra igång med rehaben på riktigt, längtar.... not.

seriöst.. tack gode gud för tandställning.