är kalas förkyld, inte det minsta roligt alls .. legat som spikad framför oc i min säng hela dagen, helt okej!
öppnade bloggen igår och då bara hm.. jag vet inte vad jag ska skriva, så håller den för mig själv ett tag till.
ikväll blir det some plugg och idol, fast egentligen skulle jag vilja vara i ishallen och kolla på my love och dansa rumpan av mig, men det satte mr.förkyldning stopp för ja..


är askalas förkyld, jobbigt .. haft "någon" dag i skolan, så provade på yoga, det var hm.. lugnade? elr något HEHE. sen åkte jag mina vännisar till det underbara kaskad (nej inte underbart, fast evelina tyckte nog det.) nu ska jag krypa ner i sängen med min godispåse och oc, eftersom jag precis fick ner säsong 2, lovely. får se om det blir någon skola för mig imorgon, think i need som rest.vill gosa i denna ja.


vaknade upp med ännu mer halsont, inte bra.. vart på svenska i 3 timmar, sitter nu och myser i sängen och håller på att få ner andra säsongen av oc. när man väl har börjat titta så går det bara inte att sluta, man blir verkligen beroende av serier. nu medans jag väntar på oc checkar jag satc, dessa underbara serier.  ska snart packa ihop mina grejer och åka till henkis för lite mys. imorgon blir det prao så får mig lite sovmorgon iaf.